Leem Camperverhuur partner

Jan Krul Caravans
Caravan verkoop, en meer..

Jan Krul Caravans is een hecht team met specialisten op het gebied van caravans en alles op het gebied van kamperen. Jan Krul Caravans is een caravandealer met een kampeerwinkel (met een ruim assortiment) en werkplaats. Bekijk de website hier, of kom langs voor een kopje koffie in de showroom aan de Oldenzaalsestraat 583 in Hengelo.

Nieuwe caravan of occasion
Met een caravan achter de auto neemt u het comfort mee dat u thuis gewend bent, waar u ook heen gaat. En er is altijd een uitvoering die precies past bij uw wensen. Zo creëert u uw eigen tweede huis op wielen. Spreekt dit idee u aan? Kom dan kijken in onze showroom en informeer naar de vele mogelijkheden om te komen tot úw droomcaravan. Bij Jan Krul kunt u kiezen uit de collecties van de topmerken Sprite caravans (zeer comfortabel) en Caravelair (lichtgewicht en altijd aangenaam verrassend) (hyperlink ). Naast de nieuwe modellen heeft Jan Krul ook occasions staan. Heeft u een voorkeur voor een ander merk? Ook dat bespreken ze graag met u.

Werkplaats
Voor een plezierige en veilige kampeervakantie is het van groot belang dat uw caravan, camper, aanhanger of vouwwagen regelmatig wordt onderhouden. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan de technische medewerkers van Jan Krul Caravans. Ook voor schade, reparatie en inbouw van accessoires in uw caravan of camper staan zij voor u klaar, klik hier.

Breed assortiment in kampeerartikelen
Meer dan 1001 (technische) kampeerartikelen kunt u vinden in de kampeerwinkel van Jan Krul Caravans, van campingstoelen tot gasflessen en deurwervels. Neem een kijkje in onze webshop, maar kom voor een uitgebreide keuze langs in onze kampeerwinkel!